Logo Kraan Groenvoorziening Portfolio Pagina b

kraan groenvoorziening

speeltuin in ypenburg den haag

VVB BV Waddinxveen - Kraan Groenvoorziening - Speeltuin Ypenburg

Project: speeltuin
Realisatie: 2019
VVB Bedrijf: Kraan Groenvoorziening

 

Van Vliet Bedrijven realiseerde aan de Koolwitjeslaan in het stadsdeel Leidschenveen-Ypenburg in Den Haag een avontuurlijke speeltuin.

 

de wijk ypenburg

Ypenburg is een Vinex-wijk in Den Haag, ontwikkeld op de locatie van het voormalige vliegveld. Sinds 2002 is de wijk onderdeel van het Haagse Stadsdeel Leidschenveen-Ypenburg.

 

de reef

De Reef is een fraai recreatiegebied aan de rand van de wijk Ypenburg. Het gebied heeft 2 recreatieplassen, een camperpark, een zwembad en nu ook een avontuurlijke speeltuin.

 

speeltuin

In 2019 realiseerde Van Vliet Bedrijven, in samenwerking met Eibe Benelux, een prachtige speeltuin met een obstakelparcours.

De speeltuin bestaat eigenlijk uit 2 delen: het midden van de speeltuin bevat speelelementen voor de allerkleinsten met daarbij bankjes en een picnictafel. Op de verhoging rondom de peuterspeeltuin kunnen de wat oudere kinderen naar hartenlust klimmen en klauteren. Dit deel van de speeltuin bevat een parcours met allerlei uitdagende elementen en obstakels die genomen kunnen worden. Uiteraard zijn er ook 2 glijbanen.

Van Vliet Bedrijven verzorgde uiteraard ook het grondwerk, de grondbedekking en de beplanting. De wijk Ypenburg heeft nu een mooie speeltuin waar ze trots op kunnen zijn.

mert weten over onze speeltuinen?

U bent van harte welkom bij Kraan Groenvoorziening voor een vrijblijvend gesprek.

Mail naar: marco@vvb.eu
Een beller is uiteraard sneller: (0182) 63 15 50

terug naar de projectenpagina
VVB BV - Van Vliet Bedrijven Waddinxveen - Marco van Vliet

Marco van Vliet
Vertegenwoordiger Kraan Groenvoorziening