Vacature Stratenmaker – Grondwerker

Ben jij diegene met twee rechterhanden en een hart dat groeit bij het zien van een weelderige tuin? Zoek je een baan waarbij een prettige werksfeer en verantwoordelijkheid hoog in het vaandel staan en waar je de vrijheid hebt om jezelf te zijn en te groeien? Dan is deze vacature wat voor jou!

Bij Van Vliet Bedrijven creëren we door de hele Benelux de mooiste projecten met oog voor kwaliteit en passie voor het groene vak. Wij zijn op zoek naar een stratenmaker/grondwerker om ons team te versterken. In deze rol ben je de vakman die vanaf een werktekening prachtige projecten mag maken. Past dit bij jou? Draag dan bij aan het succes van Van Vliet Bedrijven als Stratenmaker/grondwerker in Waddinxveen!

Reageer direct!

Wie is Van Vliet Bedrijven?

Van Vliet Bedrijven is dé plek waar passie voor groen en vakmanschap samenkomen. Als toegewijde hoveniers specialiseren wij ons niet alleen in het creëren en onderhouden van prachtige particuliere tuinen, maar ook in groenvoorzieningen en groot groen voor zowel woonwijken/gemeentes als bedrijven en industrieterreinen. Bovendien bieden wij een scala aan civieltechnische diensten, waaronder cultuurtechniek, grond- weg- en waterbouw, rioleringen, straatwerk. Onze organisatie is gedreven door de liefde voor de natuur en het streven naar vakmanschap, wij nodigen jou uit om deel uit te maken van ons gepassioneerde team.

VVB BV - Van Vliet Bedrijven - Stratenmaker Vacature

Wat ga je doen?

Als stratenmaker/grondwerker ga je je dagelijks bezighouden met verschillende taken en werkzaamheden, namelijk:

– Het uitvoeren van diverse aanleg werkzaamheden, zoals het aanleggen van diverse soorten bestrating.
– Het uitvoeren van diverse rioleringswerkzaamheden.
– Het communiceren met klanten;
– Het zorgen voor veiligheid op de werkplek en actief milieubewust handelen;
– Het bedienen van diverse machines en gereedschappen;
– Het samenwerken met collega’s en mogelijk aansturen van een team bij grotere projecten.

Wat bieden wij

Bij ons gaat het niet om gewoon werk. Het draait allemaal om passie, precisie en prachtige projecten voor onze gewaardeerde klanten. Elke dag brengt nieuwe uitdagingen, nieuwe creatieve kansen, en geen enkele dag is hetzelfde. Om dit te kunnen bereiken, hebben wij jou nodig. Daar staat natuurlijk ook wat tegenover. Daarom bieden wij jou:

 • Een gezellig team van enthousiaste collega’s;
 • Een fulltimebaan bij een informeel familiebedrijf;
 • Een vast dienstverband na een proefperiode van 2 maanden;
 • Uitstekende leer- en doorgroeimogelijkheden;
 • Een prettige werksfeer;
 • Teamuitjes en bedrijfsfeestjes;
 • Een goed marktconform salaris;
 • Veel verantwoordelijkheid;
VVB BV - Van Vliet Bedrijven - Stratenmakers Grondwerkers Vacatures

Wie zoeken wij?

Werken bij Van Vliet Bedrijven betekent werken in een groene omgeving met gezellige en enthousiaste collega’s. Er is altijd de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen. Hier hechten wij dan ook veel waarde aan. Als stratenmaker/grondwerker heb je een veelzijdige functie waar veel verantwoordelijkheid bij komt kijken. Daarom zoeken wij iemand die:

 • Ervaring heeft in straat- en rioleringswerkzaamheden;
 • Minimaal en MBO werk- en denkniveau heeft;
 • In het bezig is van een rijbewijs B, bij voorkeur BE;
 • De Nederlandse taal goed beheerst;
 • Een VCA-certificaat heeft of bereid is deze te behalen;

Geïnteresseerd?

Dus beschik jij over de kennis en ervaring waar wij naar zoeken? Wil jij graag onderdeel worden van ons gezellige team van gepassioneerde collega’s en genieten van een prettige werksfeer waarin wij samen groeien, net als de uitdagende projecten die wij realiseren? Ga dan aan de slag als Stratenmaker/Grondwerker bij Van Vliet Bedrijven. Wacht niet langer en vul direct het contactformulier in!