vvb bv voor vastgoed, vve’s en woningcoöperaties

het is prettig wonen in een wijk vol groen en speelmogelijkheden

groenvoorzieningen

speeltuinen en recreatie

cultuurtechniek

groenvoorzieningen

Groenvoorzieningen ontwerpen aanleggen en onderhouden is 1 van de specialismen van VVB BV.

Doordacht aangelegde en goed onderhouden groenpartijen zijn een aanwinst voor elk vastgoed, of het nu gaat om een appartementencomplex, een flat of groen rondom conventionele woningen. Ook maken we binnentuinen, daktuinen en terrassen zodat de bewoners en hun gasten een fijne plek hebben om in de buitenlucht te kunnen ontspannen.

Wij gaan graag voor VVE’s, vastgoedbeheerders en woningcoöperaties aan de slag!

speeltuinen en recreatie

Ook voor speeltuinen en andere recreatiemogelijkheden rondom vastgoed kunt u bij ons terecht. Wij leggen zeer veel speeltuinen aan, van zeer groot tot losse speeltoestellen.

Wij leggen speeltuinen en sprayparken aan van Eibe Benelux. Onze speeltuinen en speeltoestellen voldoen aan de hoogste veiligheidseisen.

Maar wat dacht u van calisthenics toestellen, een sportveld of een volleybalveld, al dan niet voorzien van kunstgras?

cultuurtechniek

Gevaarlijk verzakt straatwerk, niet goed werkende rioleringen en hemelwaterafvoer of looppaden die moeten worden voorzien van een nieuwe toplaag: het zijn een paar voorbeelden van cultuurtechnische problemen die vaak voorkomen rondom uw vastgoed.

Wij zijn civieltechnische specialisten die u graag helpen met het onderhoud en het herstel. Voor straatwerk, rioolwerkzaamheden en andere cultuurtechniek rondom uw vastgoed bent u bij ons aan het goede adres.

Wilt u meer weten over wat wij voor uw vastgoed kunnen betekenen?

Heeft u plannen om het groen rondom uw vastgoed eens goed aan te pakken? Zijn de terreinen rondom uw vastgoed aan een opknapbeurt toe? Is herbestrating noodzakelijk? Is de riolering en de afwatering op orde? Wilt u eens bekijken wat de mogelijkheden zijn voor uw specifieke situatie en budget? Neem gerust contact met ons op.

Mail naar info@vvb.eu of bel (0182) 63 15 50

VVB-BV- Wie zijn wij 002

VVB BV – Van Vliet Bedrijven Waddinxveen