vvb bv voor  (semi) overheden en gemeentes

uw aanbestedingen in betrouwbare handen

groenvoorzieningen

speeltuinen en recreatie

civiele techniek en cultuurtechniek

groenvoorzieningen

Groenvoorzieningen ontwerpen aanleggen en onderhouden is 1 van de specialismen van VVB BV. Dit doen wij ook voor diverse gemeenten en provincies.

Wij hebben ruime ervaring in het aanleggen van buitenruimtes. Hierbij letten wij op uitstraling maar kijken wij ook naar uw praktische wensen. Met onze jarenlange ervaring en bevlogen vakspecialisten is de uitvoering van uw project bij ons in goede handen. U wordt bij het hele proces door ons betrokken, zodat wij tot een optimaal resultaat komen.

Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

speeltuinen en recreatie

Ook voor speeltuinen en andere recreatiemogelijkheden rondom vastgoed kunt u als gemeente en (semi) overheid bij ons terecht.

In samenwerking met Eibe Benelux leggen wij veel speeltuinen en recreatiemogelijkheden aan in diverse gemeentes: buurtspeeltuinen, speelparken, calisthenicsparken, sportvelden (ook met kunstgras) en skateparken.

Onze speeltuinen zijn duurzaam en voldoen aan de hoogste veiligheidseisen.

cultuurtechniek

Als civieltechnische specialisten hebben wij constructieve ervaring in het uitvoeren van diverse soorten grond- en cultuurtechnisch werk, aan (bijvoorbeeld) parken en dijken. Wij maken braakliggende terreinen bouwrijp, graven bouwputten en cunetten uit, leggen taluds aan en egaliseren elke ondergrond. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in het graven van sloten en vijverpartijen, het ingraven van duikers en het zetten van beschoeiing.

De bestrating van uw buitenruimte wordt door onze medewerkers vakkundig aangepakt. Denk hierbij aan (binnen)pleinen, winkelcentra, parkeerplaatsen of bedrijfsterreinen.

Wilt u meer weten over wat wij voor u als gemeente of (semi) overheid  kunnen betekenen?

U besteedt als gemeente of (semi)overheid uiteraard veel aandacht aan uw aanbestedingen. U gaat zorgvuldig om met de beschikbare budgetten, regelgevingen en verordeningen. Graag bekijken we samen met u wat de mogelijkheden zijn voor uw specifieke aanbestedingen. Neem gerust contact met ons op, we nemen uitgebreid de tijd voor u.

Mail naar info@vvb.eu of bel (0182) 63 15 50

VVB-BV- Wie zijn wij 002

VVB BV – Van Vliet Bedrijven Waddinxveen