vvb bv voor onderwijs en zorg

wij zorgen voor blije gezichten

bij zorginstellingen

schoolpleinen

bij zorginstellingen

Groenvoorzieningen ontwerpen aanleggen en onderhouden is 1 van de expertises van VVB BV. Wij zijn echte specialisten in het ontwerp en de aanleg van speciale tuinen bij zorginstellingen.

Wij leggen speciale tuinen aan voor mensen met een zorgbehoefte: belevingstuinen, revalidatietuinen en therapeutische tuinen, ook voor kinderrevalidatie met speciale speeltoestellen en uitdagende obstakels.

Graag denken wij mee over het groen en de tuinen rondom uw zorginstelling. Ook voor het onderhoud.

schoolpleinen

Romdom een school zijn er verschillende schoolpleinen: er zijn vaak een aparte pleinen voor de onderbouw en de bovenbouw. Elk schoolplein is een fijne plek waar kinderen tussen de lessen door kunnen ravotten en spelen.

VVB BV heeft al vele schoolpleinen mogen inrichten. Daarbij worden niet alleen de docenten, maar zeker ook de kinderen van de school uiteraard nauw betrokken. Uiteraard staat de veiligheid van de diverse ruimtes en speeltoestellen voorop!

Laat ons eens meedenken over de inrichting van uw schoolplein. Wij komen met verrassende ideeën. Ook voor kinderdagverblijven!

Wilt u meer weten over wat wij voor uw zorginstelling of school kunnen betekenen?

Wilt u eens bekijken wat de mogelijkheden zijn voor uw specifieke situatie en budget? Wij denken graag met u mee. Neem gerust contact met ons op.

Mail naar info@vvb.eu of bel (0182) 63 15 50

VVB-BV- Wie zijn wij 002

VVB BV – Van Vliet Bedrijven Waddinxveen