vvb bv voor onderwijs en zorg

wij zorgen voor blije gezichten

bij zorginstellingen

schoolpleinen

bij zorginstellingen

Groenvoorzieningen ontwerpen aanleggen en onderhouden is 1 van de expertises van VVB BV. Wij zijn echte specialisten in het ontwerp en de aanleg van speciale tuinen bij zorginstellingen.

Wij leggen speciale tuinen aan voor mensen met een zorgbehoefte: belevingstuinen, revalidatietuinen en therapeutische tuinen, ook voor kinderrevalidatie met speciale speeltoestellen en uitdagende obstakels.

Graag denken wij mee over het groen en de tuinen rondom uw zorginstelling. Ook voor het onderhoud.

het erky concept

Een van de werkzaamheden waar wij ons mee bezig houden is het aanleggen van belevingstuinen en -pleinen. Dit doen wij volgens het unieke Erky concept. Erky is een concept voor belevingsgerichte tuinen en pleinen. De gebruikers worden gestimuleerd om de buitenwereld op te zoeken. We willen zo goed mogelijk inspelen op de behoeften en buitenruimtes ontwerpen die op de juiste manier aansluiten bij de cliënten of kinderen. U kiest uit verschillende elementen die u zelf kunt combineren. Zo creëert u uw eigen scala aan activeringswijzen.

De kracht van Erky ligt in het continu zoeken naar de beste mogelijkheden voor de cliënt. De tuin is op maat gemaakt, waardoor het ontwerp volledig afgestemd is op de behoefte. Hierin is het concept voor iedere hulpbehoevende relevant.

Met de belevingsgerichte buitenruimte willen we verschillende doelgroepen aanspreken en verbinden. We geloven dat een belevingstuin mensen laat opleven en dat de gebruiker hierdoor gestimuleerd wordt. De blik in de ogen verandert en brengt een moment van geluk met zich mee.

VVB BV voert de aanleg en het onderhoudt van deze tuinen en pleinen uit aan de hand van dit unieke concept. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Bezoek de website van Erky hier of neem contact met ons op.

Ervaar Erky zelf in de fotogalerij hieronder!

schoolpleinen

Romdom een school zijn er verschillende schoolpleinen: er zijn vaak een aparte pleinen voor de onderbouw en de bovenbouw. Elk schoolplein is een fijne plek waar kinderen tussen de lessen door kunnen ravotten en spelen.

VVB BV heeft al vele schoolpleinen mogen inrichten. Daarbij worden niet alleen de docenten, maar zeker ook de kinderen van de school uiteraard nauw betrokken. Uiteraard staat de veiligheid van de diverse ruimtes en speeltoestellen voorop!

Laat ons eens meedenken over de inrichting van uw schoolplein. Wij komen met verrassende ideeën. Ook voor kinderdagverblijven!

Wilt u meer weten over wat wij voor uw zorginstelling of school kunnen betekenen?

Wilt u eens bekijken wat de mogelijkheden zijn voor uw specifieke situatie en budget? Wij denken graag met u mee. Neem gerust contact met ons op.

Mail naar info@vvb.eu of bel (0182) 63 15 50

VVB-BV- Wie zijn wij 002

VVB BV – Van Vliet Bedrijven Waddinxveen