vvb bv voor campings en recreatieparken

omdat u als recreatieprofessional uw gasten optimaal wilt laten genieten

speeltuinen

obstakelparcoursen

waterspeeltuinen

sprayparken

indoor speeltuinen

watersteigers

sportvelden

calisthenics

cultuurtechniek

speeltuinen – indoor en outdoor

Speeltuinen ontwerpen aanleggen en onderhouden is 1 van de expertises van VVB BV, ook indoor- en outdoor speeltuinen op recreatieparken en campings. Onze speeltuinen voldoen aan de hoogste veiligheids- en kwaliteitseisen.

Wij zijn exclusief partner van Eibe Benelux. Samen met Eibe hebben we al zeer veel toonaangevende speeltuinen bij gerenommeerde bedrijven mogen realiseren. Zo mogen wij Landal GreenParks en RCN tot onze klanten rekenen. Maar ook de indoor speeltuin Bitopia in Diergaarde Blijdorp is door ons gerealiseerd.

Bent u van plan een speeltuin te bouwen? Wij helpen u graag met een uniek ontwerp en denk graag met u mee.

Meer weten? Mail naar info@vvb.eu of bel (0182)  63 15 50.

waterspeeltuinen en sprayparken

Waterspeeltuinen en sprayparken zijn waardevolle aanwinsten voor ieder recreatiepark of camping.

Een waterspeeltuin heeft interactieve elementen en waterlopen. Kinderen kunnen het water vanaf een hoger niveau naar beneden laten stromen via waterbakken en kanalen, al dan niet voorzien van sluizen. Ook aan een strand kunnen waterspeelelementen voor veel spetter- en zandplezier zorgen.

Een spraypark is vooral op warme zomerdagen een fantastische speelplaats waar kinderen heerlijk kunnen spetteren en spatten in het verkoelende water en zich vermaken met fonteinen en sprayelementen.

Beide soorten waterspeelparken kunnen ook gecombineerd worden. De mogelijkheden zijn onbegrensd.

Wij komen graag met u in contact als u ook een prachtige waterspeeltuin of spraypark wilt realiseren. Onze parken voldoen aan de hoogste eisen en wij leggen de parken en speeltuinen geheel van a tot z zelf aan.

Meer weten? Mail naar info@vvb.eu of bel (0182)  63 15 50.

obstakelparcoursen, calistheniscparken en sportvelden

Obstakelparcoursen zijn erg populair op recreatieparken en op campings. Je vindt ze ook op openbare recreatieplekken en in woonwijken. Via allerlei uitdagende klim- en klauterelementen worden de zintuigen geprikkeld en spiervaardigheden verbeterd.

Calisthenics is de nieuwe manier van fitness waarbij spieren worden getraind door gebruik te maken van het eigen lichaamsgewicht. Een calisthenicspark bestaat uit vaste elementen en is daardoor duurzaam en onderhoudsarm

Sport en fitness horen bij recreatie. Zo maken we ook outdoor fitnessparken met echte fitnesstoestellen voor cardio en andere trainingen. Wij leggen ook sportvelden aan voor recreatiedoeleinden, al dan niet voorzien van een kunstgras vloer: voetbalvelden, pannaveldjes, basketbalvelden, gravel petanqueveldjes en beachvolleybalvelden.

Uiteraard zijn wij zeer goed op de hoogte van de veiligheidseisen die aan obstakelparcoursen en calesthenicsparken. Zo letten wij zeer goed op valhoogtes en zorgen wij voor een zo veilig mogelijke ondergrond.

Meer weten? Mail naar info@vvb.eu of bel (0182)  63 15 50.

watersteigers

Voor een optimale waterbeleving is een watersteiger een echt must-have.

VVB BV is specialist in waterbouw. Wij ontwerpen en realiseren kwaliteitswatersteigers: aanlegsteigers, vissteigers en recreatiesteigers: van fundatie en palen tot kespen en liggers, bestand tegen alle weersomstandigheden, extreme golfslag en kruiend ijs.

Uiteraard voorzien we elke steiger van een stroeve composiet toplaag. Veiligheid voorop!

Meer weten? Mail naar info@vvb.eu of bel (0182)  63 15 50.

cultuurtechniek

Sloten of vijvers graven? Damwanden en beschoeiingen plaatsen? Grond verzetten en/of bouwrijp maken? Riolering en hemelwaterafvoer realiseren? Bestratingen en paden aanleggen? Al uw groenvoorzieningen ontwerpen, aanleggen en onderhouden?

VVB BV kan het allemaal. Als cultuurtechnische specialisten staan wij garant voor een vakkundige en vlekkeloze aanleg van alle civiele voorzieningen op uw camping of recreatiepark.

Wilt u meer weten over wat wij voor u als recreatie-ondernemer kunnen betekenen?

Heeft u plannen voor uw recreatiepark of camping? Zou u graag eens meer willen weten over hoe u zich kunt onderscheiden van de rest door middel van goed doordachte en vooral unieke recreatiemogelijkheden voor uw gasten? Neem gerust contact met ons op.

Mail naar info@vvb.eu of bel (0182) 63 15 50

VVB-BV- Wie zijn wij 002

VVB BV – Van Vliet Bedrijven Waddinxveen