vvb bv voor buurtparticipatie en speeltuinverenigingen

groen en speelmogelijkheden in uw eigen buurt

buurtparticipatie

speeltuinverenigingen

buurtparticipatie

Buurtparticipatie is betrokken zijn in uw wijk, meedenken en doen om uw wijk leefbaarder, gezelliger, fijner en mooier te maken. Een wijk waar het fijn wonen is heeft veel groen en recreatie- en speelvoorzieningen.

Een gemeente is altijd blij met meedenkende bewoners, alhoewel uiteraard uiteindelijk diezelfde gemeente uiteindelijk bepaalt wat er in een wijk gebeurt.

Wij denken graag mee over uw wijk. Groenvoorzieningen ontwerpen aanleggen en onderhouden is 1 van de expertises van VVB BV. Daarnaast zijn we ook speeltuinspecialisten. We hebben al vele buurtspeeltuinen mogen ontwerpen en aanleggen. Dat kunnen eenvoudige standaard speeltuinen zijn, maar ook obstakelparcoursen en waterspeeltuinen.

speeltuinverenigingen

In vele buurten zijn speeltuinverenigingen actief. Speeltuinverenigingen bieden kinderen een veilige plek om heerlijk te ravotten en te spelen. Ze vervullen ook een sociale functie en zorgen voor meer cohesie in de wijk.

Wij hebben al vele speeltuinverenigingen mogen helpen met het inrichten en uitbreiden van de speeltuin: conventionele speelelementen, obstakeltoestellen, klimtorens met glijbanen, waterspeeltuinen, sprayparken en springkussens.

Bent u van plan een speeltuinvereniging op te richten of bent u als vereniging van plan uw speeltuin uit de breiden of te herinrichten? Dan komen wij graag met u in contact.

Wilt u meer weten over wat wij voor uw buurt kunnen betekenen?

Wilt u eens bekijken wat de mogelijkheden zijn voor uw buurt? Wij denken graag met u mee. Neem gerust contact met ons op.

Mail naar info@vvb.eu of bel (0182) 63 15 50

VVB-BV- Wie zijn wij 002

VVB BV – Van Vliet Bedrijven Waddinxveen