vvb bv voor bedrijven en industrie

voor een prettige, veilige en groene werkomgeving

ontwerp, aanleg en onderhoud van groot groen

grond- weg- en waterbouw, cultuurtechniek

rioleringen en bestratingen

grondverzet, bouwrijp maken

ontwerp, aanleg en onderhoud van groot groen

VVB BV is voor vele bedrijven de betrouwbare partner wanneer het gaat om groenvoorzieningen rondom bedrijfspanden, kantoren en bedrijfsterreinen. Als groot groen specialist ontwerpen wij de groenvoorzieningen rondom uw bedrijf zodat uw pand een mooie verzorgde eigentijdse uitstraling heeft. Ook de aanleg en het onderhoud nemen we graag voor onze rekening.

Ook maken we binnentuinen en terrassen voor medewerkers en gasten zodat iedereen een fijne plek heeft om ook in de buitenlucht te kunnen werken of te kunnen ontspannen.

cultuurtechniek

Ook voor de cultuurtechniek en de grond-, weg-, en waterbouw rondom uw bedrijfspand of kantoor kunt u bij ons terecht.

Wij hebben alle expertises in huis en hebben constructieve ervaring in het uitvoeren van diverse soorten grond- en cultuurtechnisch werk, aan (bijvoorbeeld) parken en dijken. Wij maken braakliggende terreinen bouwrijp, graven bouwputten en cunetten uit, leggen taluds aan en egaliseren uw (bouw)grond.

Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in het graven van sloten en vijverpartijen, het ingraven van duikers en het zetten van beschoeiing. Ook realiseren wij brugprojecten, leggen we bestratingen aan en nemen we graag ook de heiwerkzaamheden voor onze rekening.

Wilt u meer weten over wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Heeft u plannen om het groen rondom uw bedrijfspand eens goed aan te pakken? Zijn de bedrijfsterreinen aan een opknapbeurt toe? Is herbestrating noodzakelijk? Is de riolering en de afwatering op orde? Wilt u eens bekijken wat de mogelijkheden zijn voor uw specifieke situatie en budget? Neem gerust contact met ons op.

Mail naar info@vvb.eu of bel (0182) 63 15 50

VVB-BV- Wie zijn wij 002

VVB BV – Van Vliet Bedrijven Waddinxveen