uw hovenier in waddinxveen
vvb bv – van vliet hoveniers 

tuinontwerp – tuinaanleg – tuinonderhoud

uw hovenier in waddinxveen: van vliet hoveniers 

U zoekt een hovenier in Waddinxveen? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Van Vliet Hoveniers uit Waddinxveen heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen.

De grootte van uw tuin, balkon of dakterras is niet belangrijk. Wat voor ons telt is functie, stijl & sfeer én de ligging van uw woning. Wij gaan met pure passie aan de slag om met deze uitgangspunten een unieke tuin voor u te maken. Een tuin die bij u past, geheel naar uw wensen en binnen uw budget.

“Met onze creativiteit zijn de mogelijkheden onbegrensd. Ons doel is dat u jarenlang geniet van uw prachtige tuin”

VVB BV Waddinxveen - Van Vliet Hoveniers

tuinontwerp

Het tuinontwerp van uw nieuwe tuin is een creatief proces waarbij uw wensen en onze creativiteit en ervaring ervoor zorgen dat uw tuindroom werkelijkheid wordt.

Samen bekijken we de mogelijkheden. Daarbij kijken we naar de ligging en grootte van de tuin en houden we uiteraard rekening met uw budget.

Een tuinontwerp bevat alle elementen die samenkomen tot een passend geheel: beplanting, gazon, terrassen, bestrating, vlonders en veranda’s, licht, steigers, beschoeiing, waterpartijen, vijvers, speelelementen, blokhutten en bergingen, schuttingen en afscheidingen.

tuinaanleg

De tuinaanleg, ziet u daar ook zo tegenop?  Modder, aarde, zand, bergen tegels en klinkers, machines die herrie maken en uiteraard een hoop vreemd volk over de vloer. En dat wekenlang.

Nou niet bij Van Vliet Hoveniers!

Door ons uitgekiende plan van aanpak leggen wij uw tuin aan met zo weinig mogelijk overlast.  Dus niet dagenlang een enorme berg aarde voor de deur of machines die werkeloos in uw tuin geparkeerd staan.

Tuinaanleg met een strakke aanpak: daar staan we voor!

VVB BV Waddinxveen - Van Vliet Hoveniers
VVB BV Waddinxveen - Van Vliet Hoveniers

tuinonderhoud

Het tuinonderhoud nemen we ook graag voor onze rekening.

Uiteraard is het heerlijk ontspannend om in de tuin bezig te zijn, maar zeker bij grote tuinen kan het heel wat werk zijn.

Ziet u ook regelmatig het onkruid tussen uw sierbestrating vandaan komen? Heeft uw terras eigenlijk een grote schoonmaakbeurt met een hogedrukreiniger nodig? Groeit het gras sneller dan u kunt maaien? Groeit de heg ver boven uw hoofd? Klemt de poortdeur weer eens? U wilt graag snoeien maar hoeveel, wanneer en hoe?

Van Vliet Hoveniers voor het onderhoud van uw tuin!

meer weten over tuinen?

U bent van harte welkom bij Van Vliet Hoveniers voor een vrijblijvend gesprek.

Mail naar: info@vanvliethoveniers.nl
Een beller is uiteraard sneller: (0182) 63 15 50

contactpagina

Henk van Vliet
Directeur VVB BV
Adviseur Van Vliet Hoveniers