Logo Kraan Groenvoorziening Portfolio Pagina b

kraan groenvoorziening

herinrichting dakterras roc lammenschans leiden

VVB BV - Van Vliet Bedrijven Waddinxveen - Project Dakterras School LeidenProject: herinrichting dakterras roc lammenschans leiden
Realisatie: 2023
VVB Bedrijf: Kraan Groenvoorziening

 

Van Vliet Bedrijven vernieuwde het dakterras van het ROC Lammenschans in Leiden.

 

een dakterras vol inspiratie

Is dit gaaf of niet? Bij een grote onderwijsinstelling in Leiden mochten wij een compleet leeg dak omtoveren tot een prachtig dakterras. Voor VVB BV, de school en de architect een mooi en uitdagend project.

Het terras heeft een eigentijdse urban uitstraling gekregen en is voorzien van plantvakken en hekwerken waar mooie beplanting groeit. De minder mooie lichtkoepels worden door de beplanting aan het zicht onttrokken. De rieten matten langs het buitenhekwerk zorgen voor een intieme sfeer en houden de wind tegen. Een doordacht druppelsysteem voorziet de diverse plantvakken van water.

De urban look wordt versterkt door de hergebruikte materialen zoals steigerhout, oliedrums en wijnvaten. De diverse zit, sta- en ligelementen zijn kleurrijk en deels voorzien van kunstgras. De grote rode plantenbakken maken de ruimte vrolijk en lekker eigenwijs.

En zo wordt een saai dak ineens een plek waar je als student, maar ook als docent graag komt. Je kunt er ontspannen, gezellig socializen en heerlijk in de buitenlucht wat studeren.

Een mooi project wat we ook graag bij uw school komen maken!

heeft u ook zo’n project waar wij mee aan de slag kunnen?

U bent van harte welkom bij Kraan Groenvoorziening voor een vrijblijvend gesprek.

Mail naar: marco@vvb.eu
Een beller is uiteraard sneller: (0182) 63 15 50

terug naar de projectenpagina
VVB BV - Van Vliet Bedrijven Waddinxveen - Marco van Vliet

Marco van Vliet
Vertegenwoordiger Kraan Groenvoorziening