groot groen

ontwerp – aanleg – onderhoud

groot groen

Onder groot groen wordt verstaan: groenpartijen in woonwijken, bij gebouwen en bedrijven, openbaar groen, parken, bossen, sloten en vijvers.

VVB BV is de vaste partner van een groot aantal overheden, projectontwikkelaars, woningcorporaties, architecten, instellingen en VVE’s wanneer het gaat om het ontwerp en de aanleg en het onderhoud van groot groen.

Omdat wij ook gespecialiseerd zijn in cultuurtechniek en grond-, weg-, en waterbouw kunnen wij iedere inrichting van een buitenruimte van A tot Z verzorgen: straatwerk, halfverharding, steigers, hekwerken, beschoeiingen en damwanden, paden, verlichting, hemelwaterafvoer behoren ook tot onze expertises.

VVB BV Waddinxveen - Kraan Groenvoorziening - Groot Groen
VVB BV Waddinxveen - Tuinontwerp

het ontwerp van groot groen

Kraan Groenvoorziening is uw partner voor het ontwerpen van buitenruimtes voor bijvoorbeeld bedrijven, VVE’s, gemeenten en andere overheidsinstellingen.

Wij nemen u graag mee in onze visie, ons vakmanschap en onze liefde voor groot groen vanaf het moment dat u ons benadert voor een project. Dat doen wij door uw ideeën in kaart te brengen en deze aan te vullen met onze expertise.

Tijdens het hele proces is uw buitenruimte ons middelpunt. Zo sluit ons specialisme zo naadloos mogelijk aan bij het ideaalbeeld dat u voor ogen heeft.

de aanleg van groot groen

Wij weten dat een bedrijfstuin of openbare ruimte een omgeving kan maken of breken. Daarom denken wij graag mee over de aanleg van uw groenproject.

Wij hebben ruime ervaring in het aanleggen van buitenruimtes. Hierbij letten wij op uitstraling maar kijken wij ook naar uw praktische wensen. Met onze jarenlange ervaring en bevlogen vakspecialisten is de uitvoering van uw project bij ons in goede handen. U wordt tijdens het hele proces door ons betrokken, zodat wij tot een optimaal resultaat komen.

Wij beplanten de tuin rond uw overheidsinstelling of fleuren uw park op met gezonde beplanting, maar zijn ook beschikbaar voor bestrating, de renovatie van (particuliere) tuinen en het plaatsen van schuttingen en/of hekwerk. Meer ideeën voor uw buitenruimte? Wij horen het graag!

Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

VVB BV Waadinxveen - Kraan Groenvoorziening - Groot Groen
VVB BV Waddinxveen - Kraan Groenvoorziening - Groot Groen

het onderhoud aan groot groen

Het is belangrijk dat de wijk, de omgeving van uw school, of de tuin van uw zorginstelling er verzorgd bij ligt.

Wij vinden het dan ook belangrijk om uw beplanting gezond te houden, zodat optimale groei en bloei mogelijk is. Wij snoeien de bomen op uw terrein en kunnen deze voor u kappen. Daarnaast boeten wij ook beplanting in wanneer dit nodig is.

Uw buitenruimte is bij ons in goede handen. Wij ontzorgen u volledig in het onderhoud en garanderen dat uw terrein er perfect bijligt. Zo geniet u extra van het groen in de omgeving.

vvb bv – groot groen

meer weten over groot groen?

U bent van harte welkom bij Kraan Groenvoorziening voor een vrijblijvend gesprek.

Mail naar: norbert@vvb.eu
Een beller is uiteraard sneller: (0182) 63 15 50

Terug naar de dienstenpagina
VVB BV - Van Vliet Bedrijven Waddinxveen - Norbert Burgemeester

Norbert Burgemeester
Vertegenwoordiger Kraan Groenvoorziening